Σεισμοσ Τωρα Κινα / Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 276 χιλιόμετρα από την πόλη χοτάν, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα δύο χιλιόμετρα.

Σεισμοσ Τωρα Κινα / Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 276 χιλιόμετρα από την πόλη χοτάν, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα δύο χιλιόμετρα.. (video) οι πανελλήνιες είναι μια ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι στην αθήνα. Συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα της ελλάδας βρίσκεται στην ευρασιατική πλάκα ενώ το νότιο τμήμα βρίσκεται στην. Ο σεισμός σημειώθηκε 200 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης γκουανκουάν και είχε βάθος 10 χιλιομέτρων, όπως μετέδωσε το reuters. Νωρίτερα, ένας σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας την παρασκευή.

Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας το απόγευμα της παρασκευής. Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσαν κτίρια μετά τις σεισμικές δονήσεις αυτές. Δημοσιογραφικές ενώσεις μεταξύ των οποίων και η εσηεα εκφράζει την ανησυχία της για την απόπειρα δολοφονίας του ολλανδού δημοσιογράφου, πίτερς ντε βρις. Για τωρα μαλλον πηρε αναβολη, για να μην κακοκαρδισουν τουσ τουρκουσ. Τελευταία ενημέρωση πριν 1 λεπτό.

Isxyros Seismos Sthn Kina Toylaxiston 6 Nekroi Kai 75 Traymaties Kosmos News 24 7
Isxyros Seismos Sthn Kina Toylaxiston 6 Nekroi Kai 75 Traymaties Kosmos News 24 7 from www.news247.gr
Νοτιοδυτικά της πόλης σινίνγκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ο σεισμός ήταν πολύ ρηχός, σε βάθος 5 χλμ., τόνισε η υπηρεσία. Για τωρα μαλλον πηρε αναβολη, για να μην κακοκαρδισουν τουσ τουρκουσ. Σε 42 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σε όλη την ελλάδα, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι στην αθήνα. Το κινεζικό κέντρο δεδομένων σεισμών τοποθετεί την ισχύ στα 7 ρίχτερ, ενώ το γεωδυναμικό ινστιτούτο των ηνωμένων πολιτειών κάνει λόγο για. Το πυρηνικό οπλοστάσιο της κίνας τρομάζει τις ηπα.

Thetoc team published 19 ιουλ.

Νοτιοδυτικά της πόλης σινίνγκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Φωτογραφία αρχείου ap photo/ng han guan. Η πιο άμεση ενημέρωση από τις μεγαλύτερες ελληνικές πηγές ειδήσεων. 19 (14:16) ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 2.13 το μεσημέρι ο οποιος έγινε έντονα αισθητός στην αθήνα και την αττική. Ειδήσεις τώρα από την ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσαν κτίρια μετά τις σεισμικές δονήσεις αυτές. Τελευταία ενημέρωση πριν 1 λεπτό. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αμερικανική κυβέρνηση για την ενίσχυση του πυρηνικού οπλοστασίου της κίνας, ζητάει τη συνεργασία με το πεκίνο, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές εντάσεις. Ο μοναδικός σεισμός στην ελλάδα που έφτασε στα 8 ρίχτερ ήταν ο σεισμός του 1926 στη ρόδο κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον αρχάγγελο. Νεκροί και τραυματίες από τον σεισμό μεγέθους 6,1r στην επαρχία γιουνάν. Η δόνηση ήταν μεγέθους 7,3 βαθμών, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο. Ισχυρή σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας στις 2.04 τα ξημερώματα του σαββάτου τοπική ώρα (βράδυ παρασκευής, ώρα ελλάδας). Ενημερωθείτε άμεσα για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα και τον κόσμο.

Ισχυρή σεισμική δόνηση στην κίνα. Φωτογραφία αρχείου ap photo/ng han guan. Thetoc team published 19 ιουλ. Σε 42 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σε όλη την ελλάδα, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία

Seismoi 7 4 Kai 6 1rixter Se Tsingkai Kai Gioynan Ths Kinas Dyo Nekroi 17 Traymaties Hellasjournal Com
Seismoi 7 4 Kai 6 1rixter Se Tsingkai Kai Gioynan Ths Kinas Dyo Nekroi 17 Traymaties Hellasjournal Com from hellasjournal.com
Ο σεισμός ήταν πολύ ρηχός, σε βάθος 5 χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα της ελλάδας βρίσκεται στην ευρασιατική πλάκα ενώ το νότιο τμήμα βρίσκεται στην. Ο σεισμός σημειώθηκε 200 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης γκουανκουάν και είχε βάθος 10 χιλιομέτρων, όπως μετέδωσε το reuters. Το κινεζικό κέντρο δεδομένων σεισμών τοποθετεί την ισχύ στα 7 ρίχτερ, ενώ το γεωδυναμικό ινστιτούτο των ηνωμένων πολιτειών κάνει λόγο για. Απάντηση ανώνυμος 03/13/2015 @ 5:58 μμ Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 ρίχτερ ταρακούνησε την αθήνα. Ο διακεκριμένος παγκοσμίως ιολόγος καθηγητής giulio tarro, ο αδέκαστος δικαστής angelo giorgianni, ο ερευνητής ιατροδικαστής δρ. Ισχυρή σεισμική δόνηση στην κίνα.

(video) οι πανελλήνιες είναι μια ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία.

Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία 19 (14:16) ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 2.13 το μεσημέρι ο οποιος έγινε έντονα αισθητός στην αθήνα και την αττική. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησηςεντοπίζεται 131 χιλιόμετρα δυτικά του κάσι. Ένας ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κίνα μεγέθους 7,4 ρίχτερ, χωρίς να υπάρξουν αναφορές προς το παρόν για θύματα ή ζημιές. Ελλαδα οι 36 μεγαλύτεροι σεισμοί που έγιναν στην ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας στις 2.04 τα ξημερώματα του σαββάτου τοπική ώρα (βράδυ παρασκευής, ώρα ελλάδας). Νοτιοδυτικά της πόλης σινίνγκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα της ελλάδας βρίσκεται στην ευρασιατική πλάκα ενώ το νότιο τμήμα βρίσκεται στην. Ο σεισμός ήταν πολύ ρηχός, σε βάθος 5 χιλιομέτρων. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι στην αθήνα. Thetoc team published 19 ιουλ. Ο μοναδικός σεισμός στην ελλάδα που έφτασε στα 8 ρίχτερ ήταν ο σεισμός του 1926 στη ρόδο κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον αρχάγγελο. Για τωρα μαλλον πηρε αναβολη, για να μην κακοκαρδισουν τουσ τουρκουσ.

Ένας ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κίνα μεγέθους 7,4 ρίχτερ, χωρίς να υπάρξουν αναφορές προς το παρόν για θύματα ή ζημιές. Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 ρίχτερ ταρακούνησε την αθήνα. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησηςεντοπίζεται 131 χιλιόμετρα δυτικά του κάσι. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών έπληξε τη δυτική επαρχία σιζάνγκ της κίνας, ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό μεσογειακό σεισμολογικό κέντρο (emsc).

Nea Gia Seismos 7 5 Rixter Sth Notiodytikh Kina Naftemporiki Gr
Nea Gia Seismos 7 5 Rixter Sth Notiodytikh Kina Naftemporiki Gr from www.naftemporiki.gr
Συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα της ελλάδας βρίσκεται στην ευρασιατική πλάκα ενώ το νότιο τμήμα βρίσκεται στην. Νεκροί και τραυματίες από τον σεισμό μεγέθους 6,1r στην επαρχία γιουνάν. Τωρα για το ποιος ειναι ο διαβολος…δεστε καναν καθρεφτη !!! Σεισμική δόνησημεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στην κίνα στις 14:14 (τοπική ώρα) σήμερα 3 απριλίου. Ειδήσεις τώρα από την ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ο μοναδικός σεισμός στην ελλάδα που έφτασε στα 8 ρίχτερ ήταν ο σεισμός του 1926 στη ρόδο κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον αρχάγγελο. Το πυρηνικό οπλοστάσιο της κίνας τρομάζει τις ηπα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών έπληξε τη δυτική επαρχία σιζάνγκ της κίνας, ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό μεσογειακό σεισμολογικό κέντρο (emsc).

Ειδήσεις τώρα από την ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Η ιδρυση κουρδικου κρατουσ, που πιθανοτατα θα συμπεριλαβει τμημα τησ β. Ειδήσεις τώρα από την ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αμερικανική κυβέρνηση για την ενίσχυση του πυρηνικού οπλοστασίου της κίνας, ζητάει τη συνεργασία με το πεκίνο, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές εντάσεις. Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Νοτιοδυτικά της πόλης σινίνγκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η δόνηση ήταν μεγέθους 7,3 βαθμών, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι στην αθήνα. (video) οι πανελλήνιες είναι μια ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία. Ο σεισμός σημειώθηκε 200 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης γκουανκουάν και είχε βάθος 10 χιλιομέτρων, όπως μετέδωσε το reuters. Βιντεο απο την ασκηση των τεθωρακισμενων του δ' σωματοσ στρατου Φωτογραφία αρχείου ap photo/ng han guan. Δημοσιογραφικές ενώσεις μεταξύ των οποίων και η εσηεα εκφράζει την ανησυχία της για την απόπειρα δολοφονίας του ολλανδού δημοσιογράφου, πίτερς ντε βρις. Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας το απόγευμα της παρασκευής.

Τελευταία ενημέρωση πριν 1 λεπτό σεισμοσ τωρα. Απάντηση ανώνυμος 03/13/2015 @ 5:58 μμ

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama